•     

 • Service

 • Persoonlijk en gericht service na uw aankoop

  Na elke levering volgt desgewenst onze aftersalesservice. Als u dat wil, verrichten wij (of ondersteunen bij) de ingebruikname. Wij leveren u snel en dus tijdig onderhoudssets of technische documentatie en zijn uiteraard graag in te zetten voor onderhoud en revisie.

  Kortom: wij zijn er voor u.


  De aankoop van een pomp, losstaand of geïntegreerd in een productiemachine, betekent voor ons het begin van een duurzame relatie als partners.

 • Vestigingen in BelgiĆ« en Nederland

  Om de Benelux uiterst snel van dienst te kunnen zijn heeft Becker twee vestigingen van waaruit snel gereageerd kan worden. Deze zijn te vinden in Wetteren / België en Heerenveen, Nederland (hoofdkantoor).

 • Service op locatie

  Storingsmeldingen 
  Storingsmeldingen worden zo spoedig mogelijk behandeld, wij vragen echter begrip voor het feit dat sommige zaken niet à la minute zijn op te lossen. Goed overleg is dan noodzaak.

  Precor-onderhoudsovereenkomst 
  Voor klanten met een Precor-onderhoudsovereenkomst zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur met de eventuele mogelijkheid tot het inzetten van een vervangende pomp of het verzenden van delen.

 • Vervangende pomp nodig?

  Onze service garandeert minimale productie-uitval wanneer u (of wij voor u) een pomp moet(en) repareren of revideren. Voor een overeen te komen vergoeding verzenden wij een vervangende pomp voor de tijd die nodig is om uw pomp te repareren. U zou zelfs kunnen besluiten de vervangende pomp te behouden!

  Laat uw productie doorgaan terwijl uw eigen pomp wordt gerepareerd of geleverd.

 • Pomp Revisie

  Vacuümpompen en blowers van de meeste merken worden door Beckertechnici gerevideerd. Bij binnenkomst wordt een statusrapport opgemaakt, waarna de betreffende pomp wordt gedemonteerd en beoordeeld tijdens een eerste controle.  Hierna volgt een revisievoorstel dat wordt voorgelegd. Na akkoord wordt de pomp gefosfateerd, voorzien van nieuwe, uiteraard originele, delen en draait ze geruime tijd proef in de testruimte. De dan gemeten waarden worden verstrekt. Alleen daarna verdient zo'n pomp een 'Becker-revisiezegel'.

 • Onderdelenadvies en bestellen,
  ons team staat voor u klaar!


  Mail naar sales@beckerdvp.nl
  of bel naar +31(0)513 65 18 00.