•     

 • Zijkanaalventilatoren serie SV

 • Reeds vele jaren zijn de SV5-, SV7- en de SV8-series van BECKER, voor zowel blaaslucht- als vacuümtoepassing, toonaangevend in de markt van zijkanaalventilatoren. BECKER-ingenieurs namen deze bestaande SV-series opnieuw onder de loep en verbeterden deze waar mogelijk. De nieuwste SV-serie is dan ook een sterk staaltje van volledig verfijnde technologie.

 • Becker SV-pompen zijn samengesteld uit een IE3, hoog efficiënte, energiezuinige elektromotor, een degelijke pompbehuizing met daarin een direct op de as gemonteerd schoepenwiel en een lichtmetalen aanzuig- en afblaasbuis met binnen-schroefdraad.

  Het gepatenteerd schoepenwiel draait met een minieme speling contactvrij in het huis. De pompen zijn absoluut olievrij en kenmerken zich door zeer grote luchtopbrengsten in combinatie met een gering energiegebruik. Ze worden geproduceerd in één- en tweetrapsuitvoeringen en kennen luchtvolumes van 70 tot circa 1250 m³/uur en blaaslucht- en vacuümniveaus tot 450 mbar(a).

  Er zijn uitvoeringen beschikbaar waar een aanzuigfilter en/of druk- of vacuümbeveiligingsventiel zijn geïntegreerd. Uiteraard zijn de motoren ook bij de SV-zijkanaalpompen uit te rusten met een geïntegreerde frequentieregelaar, de zogenaamde VARIAIR-uitvoering.

 • Voordelen op een rij:

  • betrouwbaar, lange levensduur, vrijwel onderhoudsvrij
  • robuust en licht in gewicht
  • met IE3, hoog efficiënte, energiezuinige elektromotor
 • Energiebesparing ten top

  Meerdere SV-ventilatoren kunnen worden voorzien van geïntegreerde VARIAIR-frequentieregelingen. Deze regelingen kunnen zowel een vast vacuüm- of drukniveau als een vast luchtvolume verzorgen. Er wordt dan nooit één kW meer gebruikt dan de actuele luchtafname vraagt.

 • Zijkanaalventilatoren serie VASF

  De meest innovatieve, in frequentie gestuurde VASF-zijkanaalventilatoren met capaciteiten 50, 80 en 120 m³/uur, voldoen volledig aan de eisen zoals die door relatief nieuwe technologieën worden gesteld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan SLM, het zogenaamde laser melting, waarbij een stabiele atmosfeer van inert gas en een specifiek temperatuurbereik van evident belang zijn.

  Compacte bouw, gering gewicht, groot toerentalbereik bij een minimum aan geluid en ‘intelligente’ aandrijfelektronica leveren het gewenste rendement. Eén- of meertraps uitvoering, met AC- of DC-aandrijving behoren tot het standaard leveringsprogramma.

 • BESPAAR TIJD EN GELD,
  ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

  Als u een vacuüm- en/of blaasluchtvraag heeft, staan onze ervaren adviseurs voor u klaar.
  Zij luisteren naar uw wensen en komen met de beste en meest efficiënte oplossing voor u,
  uw klanten en uw organisatie.

  Maak nu een afspraak en laat Becker uw oplossing vinden!