•     

 • Houtindustrie

 • Al meerdere decennia levert Becker vacuümpompen voor de houtverwerkende industrie. Inmiddels is Becker de nummer één in vacuümpompen die spannen, transporteren of materialen coaten.

  Schottenvacuümpompen voor CNC-bewerkingscentra

  Veiligheid staat voorop als u panelen of massief hout wilt opspannen. De schottenvacuümpompen van Becker zijn robuust, onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. U kunt ervan verzekerd zijn dat deze pompen optimaal presteren.

 • Zijkanaalvacuümpompen voor manipulatoren en tilhulpen

  Door uw met fineer beklede panelen te manipuleren, transporteert het vacuüm van de Becker zijkanaalvacuümpompen deze panelen snel van of naar de bewerkingsmachine of binnen een compleet geautomatiseerd materiaalmagazijn.   Dit transport gebeurt bovendien heel behoedzaam zodat u zeker weet dat het hoogwaardige, gevoelige materiaal niet beschadigd raakt.

 • Oliegeïnjecteerde schottenvacuümpompen voor coatinginstallaties

  Om houten platen te coaten, moet de proceskwaliteit hoog zijn. Alleen als er snel een hoog vacuüm wordt bereikt, is het mogelijk om bij korte impulstijden het juiste productresultaat te bereiken. De Becker oliegeïnjecteerde  schottenvacuümpompen kunnen probleemloos in de coatinginstallaties geïnstalleerd worden. Doordat ze weinig onderhoud behoeven, bent u verzekerd van een bijna ononderbroken productieproces.

 • VARIAIR-technologie in de houtindustrie

  BECKER VARIAIR logoVeilig en betrouwbaar werkstukken spannen is een voorwaarde voor het gewenst resultaat. Voor een optimale fixatiekracht is het nodig dat lekkage, oppervlak, vacuümniveau en luchthoeveelheid exact op elkaar zijn afgestemd. De Becker VARIAIR-producten leveren exact de hoeveelheid zuiglucht die op dat moment werkelijk nodig is. Daarmee bespaart u op energiekosten en heeft u geen ingewikkelde toebehoren of stofgevoelige vacuümkleppen nodig. Dankzij de elektronische sturing stijgen de prestaties aanzienlijk. Desgewenst kan de geïntegreerde frequentieregelaar verbonden worden met de besturing van de bewerkingsmachine. De vacuümpomp wordt dan direct via het besturingspaneel van die bewerkingsmachine bediend.