•     

 • Klauwenvacuümpompen

 • Hoge efficiëntie, laag energiegebruik en zeer weinig onderhoud

  Klauwenvacuümpompen kenmerken zich door hun 100% olievrije en contactloze werking. Twee rotoren, in de vorm van klauwen, draaien contactloos in tegengestelde richting in de pompruimte. Rotorsynchronisatie wordt gewaarborgd door tandwielen in een, van deze ruimte gescheiden, tandwielkast.

  De klauwentechnologie garandeert een hoge efficiëntie en houdt het energiegebruik laag. Daarnaast vragen deze vacuümpompen zéér weinig onderhoud.

 • Luchtkoeling en geluid

  De geïntegreerde luchtkoeling verzorgt lage bedrijfstemperaturen. Speciaal voor deze serie klauwenpompen ontwikkelde geluidsisolaties bewerkstelligen een extreem laag geluidsniveau.

 • Luchtfiltratie

  Luchtfiltratie is standaard geïntegreerd. Door het transparante filterdeksel is visuele controle mogelijk zonder de pomp te hoeven demonteren. Bovengemiddeld grote aanzuigfilterpatronen verlengen de levensduur enorm en dragen bij aan een onderhoudsarme werking.

 • Uitvoering

  De types 150 en 300 beschikken over een geïntegreerd vacuümbeveiligingsventiel.

  De klauwenpompen worden aangedreven door hoog-efficiënte IE3-motoren, welke in talrijke spanningsvariaties leverbaar zijn en derhalve wereldwijd inzetbaar.

  Dit maakt de klauwenvacuümpompen van Becker uiterst efficiënt en daardoor een economische oplossing voor tal van toepassingen.

 • Wilt u meer weten over ons klauwenvacuümpompen?

     
  Neem nu contact op met ons voor hulp bij het selecteren van de beste klauwenvacuümpomp om aan uw eisen te voldoen.

  Velden met een * zijn verplicht.


  Klik hier om onze privacyverklaring, omtrent het gebruik van data op deze website, te lezen.
  This feature requires the form privacy consent plugin

  Verzenden 

 • BESPAAR TIJD EN GELD,
  ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

  Als u een vacuüm- en/of blaasluchtvraag heeft, staan onze ervaren adviseurs voor u klaar. Zij luisteren naar uw wensen en komen met de beste en meest efficiënte oplossing voor u, uw klanten en uw organisatie.
  Maak nu een afspraak en laat Becker uw oplossing vinden!