•     

 • Medische technologie – Klantgerichte vacuümoplossingen

 • MEDISCH/CHIRURGISCH & INDUSTRIEEL CENTRALE VACUÜMSYSTEMEN

  De medische industrie van vandaag rekent op kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid, omdat hoge prestaties in deze branche dagelijks belangrijk en nodig zijn.

  Daarom vertrouwen talloze ziekenhuizen en klinieken wereldwijd op de klantgerichte vacuümoplossingen van BECKER.

 • HET STERKE HART VAN TECHNOLOGIE

  Vaak onopvallend, maar toch onmisbaar: BECKER vacuümpompen en systemen dragen bij aan de efficiëntie, de veiligheid en het comfort van de meest uiteenlopende toepassingen in diverse industrietakken.

  Ook in de medische industrie bewijzen de hoogwaardige producten en diensten van BECKER van cruciaal belang te zijn bij diverse projecten met onze partners. Onze klantgerichte vacuümoplossingen zorgen voor energie-efficiëntie en winstgevendheid in de algehele medische industrie.
  BECKER vacuümpompen en systemen zijn robuust en zeer duurzaam en opereren bijgevolg met lage onderhouds- en bedrijfskosten. Dat is de reden waarom BECKER wordt erkend als één van de meest toonaangevende leveranciers van vacuümoplossingen ter wereld. BEST IN CLASS!

 • TOONAANGEVENDE OEM-PARTNER EN TECHNOLOGIE-PROVIDER

  BECKER is een trots familiebedrijf met meer dan 130 jaar aan zéér uitgebreide ervaring in Duitse engineering. Jaarlijks produceert BECKER meer dan 120.000 vacuümpompen en systemen die speciaal worden ontworpen voor uw toepassing en conform de hoogste internationale medische normen.

  VOLDOEN AAN DE HOOGSTE NORMEN

  BECKER combineert innovatieve technologie met toekomstgerichte oplossingen die voldoen aan de individuele behoeften van de klant.
  Onze systemen voldoen aan de Europese normen DIN EN ISO 7396, VS NFPA 99 en de Britse HTM 02-01. Becker heeft ook ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 en BS OHSAS 18001-certificaten.

  WE ZIJN KLAAR OM U TE HELPEN

  Wat kunnen wij voor u doen? Heeft u een vraag of een specifieke uitdaging? Als klantgericht bedrijf, zijn we altijd verheugd om u te adviseren en samen te zoeken naar een oplossing die is afgestemd op uw specifieke behoeften.