•     

 • Milieu technologie

 • Precisiesystemen voor heldere lucht, een schone bodem en het zuiverste water. Milieu technologie vraagt om betrouwbare prestaties en toekomstgerichte concepten. De technologieën van Becker leveren de beste perspectieven op voor het milieu.

 • Zuiverheid: technologie voor drinkwaterbereiding en waterbeluchting

  Becker levert technologie die bijvoorbeeld wordt gebruikt in industriële zuiveringsinstallaties, waaronder grote biologische installaties. Zo zorgen onze zijkanaalblowers voor reukarme, ‘zuivere’ omstandigheden. Deze onderhoudsarme blowers hebben een lange levensduur en zijn uiteraard bestand tegen vocht. Produceren uiterst efficiënt, absoluut olievrije, blaaslucht. Wij bieden perfecte milieuvriendelijke oplossingen voor:

  • drinkwaterbedrijven;
  • gemeenten en provincies;
  • ingenieurs voor milieutechnologie-bedrijven;
  • zuiveringsinstallaties. 

  Becker levert ook rendabele en milieuvriendelijke concepten voor waterbeluchting. Denk aan concepten voor bubbelbaden, openbare- en privézwembaden, waterattracties en whirlpools.

  Als competentiepartner leveren wij ook blowertechnologie voor beluchtingssystemen in kleine, decentrale zuiveringsinstallaties in dunbevolkte gebieden. Als alle kosten op een rij worden gezet, is de kleine zuiveringsinstallatie soms een rendabel alternatief voor een aansluiting op het riool.

 • Nieuwste technologie van Becker: vacu├╝montwatering met innovatieve producten

  De vacuümriolen met Beckerpompen onderscheiden zich van conventionele systemen zoals vrij verval- en lagedrukontwatering. Zo voldoet vacuümafvoer aan hoge veiligheids- en milieustandaarden, is het systeem zeer flexibel en zijn de kosten voor constructie, in bedrijf name en onderhoud laag. Het systeem maakt gebruik van  Becker schottenvacuümpompen.

 • Langdurige precisie: gelijke volumestroom voor luchtanalyseapparaten

  Schone lucht is ons vak. Zo bestaan elektronische analysatoren die de stofbelasting in industriële installaties en productlocaties bewaken. Maar ook verschillende luchtanalyseapparaten die lucht door een vacuümpompsysteem aanzuigen en via computers op afstand een betrouwbare gevarenmelding geven. Hiervoor zorgen de olievrije vacuümpompen van Becker. Deze compacte pompen hebben een zeer laag geluidsniveau, ook dat is een milieuvriendelijke eigenschap. Dankzij deze innovatieve pomptechnologie zijn we een sterke partner voor fabrikanten van luchtanalyseapparaten. Maar ook voor overheidsinstanties en instituten die voor zuivere lucht en water zorgen.

 • Een schone bodem: technologische voorsprong bij bodemsanering

  Bij bodemsanering zijn krachtige oplossingen nodig die bestand zijn tegen vocht, vuil en de vele invloeden van buitenaf. Onze olievrije vacuümpompen en blowers blijven ook onder extreme omstandigheden nauwkeurig werken. Fabrikanten en leveranciers van bodemsaneringssystemen en instituten die voor zuivere lucht en water zorgen, kunnen altijd en voor 100% op onze techniek vertrouwen. En, onze vacuümpompen en blowers zijn eenvoudig te bedienen, onderhouden en te reinigen!