•     

 • Uitbreiding van de succesvolle serie en recente generatie O5-vacuümpompen

 • Compact, modulair, robuust en ontworpen voor zware bedrijfsomstandigheden

 • Uitermate geschikt voor het vacuümverpakken

  Het uiterst compacte ontwerp van de nieuwe O5- schottenvacuümpompen maakt deze uitermate geschikt voor het vacuümverpakken van verse en aan mogelijk bederf onderhevige producten (kaas, vis, vlees en worst). Daarnaast voor andere toepassingen waarbij betrouwbaar en efficiënt vacuüm een vereiste is.

 • De drie pompen O5.10, O5.16 en O5.21 hebben elk een bouwhoogte van slechts 160 mm. Daarnaast kennen ze een uiterst geluidsarme werking, mede dankzij het speciaal design van het afblaasventiel.

 • Uitgebreide opties bieden machinebouwers ongekende flexibiliteit

  De nieuwe O5- vacuümpompen kunnen optioneel worden uitgerust  met een klein of groter oliereservoir. Variëren van motorvermogens is desgewenst mogelijk en de posities van  olievulopening, olieafvoer en oliekijkglas zijn aanpasbaar.

 • Omdat de drie uitvoeringen overeenkomen in hoogte kunnen machinefabrikanten, voornamelijk die van de zogenaamde table-topverpakkingsmachines, nog ergonomischer ontwerpen met kleinere afmetingen. De drie bijna identieke bouwvormen maken ook een modulaire instelling mogelijk: dezelfde machine kan uitgevoerd worden met alle pompgroottes. Dit geeft elke machinebouwer een ruime flexibiliteit die zij kunnen doorgeven aan hun eindgebruikers.

 • Vanuit het perspectief van de machinefabrikant

  Naast een basisversie met een kleiner reservoir bestaat, door de compacte bouw, de mogelijkheid om een premiumversie met een groter oliereservoir waarin een ruimere olienevelafscheider aan te bieden. Deze maakt niet alleen langere onderhoudsintervallen mogelijk, maar levert ook verhoogde tolerantie tegen vochtnevel op.

 • De compacte vacuümoplossing voor zware bedrijfsomstandigheden

  Betrouwbaarheid is erg belangrijk en dat bieden deze kleine krachtpatsers zeker. Omstandigheden zoals lage omgevingstemperaturen, vervuiling van de olie of frequente start-/stop-cycli zonder langere doorlooptijd, beïnvloeden de levensduur van de nieuwe O5- vacuümpompen zeker niet.

 • Onderhoudsgemak

  Minimaal onderhoud is een absoluut pluspunt van de nieuwe O5-vacuümpompen. De oliereservoirs kunnen desgewenst eenvoudig worden losgekoppeld voor een eenvoudige reiniging. De innovatieve en gepatenteerde twist-lock op de olienevelafscheider maakt een simpele en snelle vervanging mogelijk.

 • Conclusie

  De nieuwe O5- schottenvacuümpompen (O5.10, O5.16 en O5.21) zijn compact, modulair, robuust en ontworpen voor zware bedrijfsomstandigheden.  Machinebouwers kunnen door de vele mogelijke opties en modulaire delen de pompen zonder moeite integreren in nieuwe maar ook bestaande machine-ontwerpen. Ze bieden maximaal onderhoudsgemak met een aangename stille werking.

 • BESPAAR TIJD EN GELD,
  ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

  Als u een vacuüm- en/of blaasluchtvraag heeft, staan onze ervaren adviseurs voor u klaar. Zij luisteren naar uw wensen en komen met de beste en meest efficiënte oplossing voor u, uw klanten en uw organisatie.
  Maak nu een afspraak en laat Becker uw oplossing vinden!