• Passie voor Vacuüm – Roel Vekemans

 • Vacuüm is en blijft, met momenten, een mysterieuze materie. Zelfs na zo veel jaar ervaring in het vacuüm komen er nog nieuwe toepassingen op mijn pad.

  Vacuüm is het ontbreken van luchtmoleculen in een ruimte met andere woorden ‘’luchtledigheid’’.

  Deze materie en de toepassingen in het vacuüm hebben mij van dag 1 ontzettend geboeid. Ik verwonder mij nog steeds over de vele mogelijkheden.

  Deze materie is zo interessant dat je elke dag bijleert. Elke toepassing is anders en heeft zijn eigen specificaties. De reden waarom ik van vacuüm hou, en dit een echte passie is geworden, komt door al deze verschillende mogelijkheden en toepassingsgebieden.

 • Het meedenken met onze klanten is voor mij puur genieten. Vacuüm vraagt de nodige expertise en de klanten hiermee vooruithelpen geeft enorme voldoening.

 • Het helpen ontwikkelen van machines met vacuüm voor pick and place toepassingen, vacumeren van ruimtes, plaatmateriaal opnemen, pneumatische transportsystemen, vacuümvormen van producten, kennis inzake filtratie. Ook mag niet vergeten worden dat bij vacuüm een groot deel eruit bestaat om de vacuümpomp te beschermen tegen vervuiling. Deze mogelijkheden zijn ook ongekend groot aangezien vervuiling in tal van vormen kan voorkomen (stof, splinters, condens, water, zand, product, olie, etc).

  Een mens staat er soms niet bij stil, maar bijna elke verpakking die u ziet in uw winkel is behandeld en/of gemaakt door een machine uitgerust met vacuüm.

 • Met veel trots en fierheid kan ik zeggen dat ik voor BECKER Druk- en Vacuümpompen werk.

 • De kennis die wij in huis hebben is ongekend. Expertise op en top! Deze expertise deel ik dan ook graag met onze klanten om hun machines mee op te bouwen en/of problemen te verhelpen. Werken bij BECKER is geen werk maar een lifestyle!

  Onze klanten weten waarom ze voor BECKER kiezen. Dezelfde reden dat bijv. Lamborghini geen reclamespots op TV heeft. De mensen kennen de meerwaarde van het product, waardoor dit geen extra reclame nodig heeft.