•     

 • SALESMANAGER ROEL VEKEMANS DEELT ZIJN PASSIE

 • BECKER SALESMANAGER ROEL VEKEMANS DEELT ZIJN PASSIE VOOR VACUÜM

  Vacuüm is het ontbreken van luchtmoleculen in een ruimte met andere woorden ‘luchtledigheid’. Becker salesmanager Roel Vekemans: “Vacuüm is en blijft, met momenten, een mysterieuze materie. Zelfs na zoveel jaar ervaring in het vacuüm komen er nog steeds nieuwetoepassingen op mijn pad.”

 • “Deze materie en de toepassingen in het vacuüm hebben mij vanaf dag één ontzettend geboeid. Ik verwonder mij nog steeds over de vele mogelijkheden. Deze materie is zo interessant dat je elke dag bijleert. Elke toepassing is anders en heeft zijn eigen specificaties. De reden waarom ik van vacuüm hou, en dit een echte passie is geworden, komt door al deze verschillende mogelijkheden en toepassingsgebieden.”

 • HET MEEDENKEN MET KLANTEN

  Roel geniet van het meedenken met zijn klanten: “Vacuüm vraagt de nodige expertise en de klanten hiermee vooruithelpen geeft enorme voldoening. Ik help bij het ontwikkelen van machines met vacuüm voor pick and place toepassingen, vacumeren van ruimtes,plaatmateriaal opnemen, pneumatische transportsystemen, vacuümvormen van producten, kennis inzake filtratie. Ook mag niet vergeten worden dat bij vacuüm een groot deel eruit bestaat om de vacuümpomp te beschermen tegen vervuiling. Deze mogelijkheden zijn ook ongekend groot aangezien vervuiling in tal van vormen kan voorkomen. Denk aan stof, splinters, condens, water, zand, product, olie.”

 • “VACUÜM VRAAGT DE NODIGE EXPERTISE. DE KLANTEN HIERMEE VOORUITHELPEN GEEFT ENORME VOLDOENING”

 • Een consument staat er soms niet bij stil, maar bijna elke verpakking die zij ziet in de winkel is behandeld en/of gemaakt door een machine uitgerust met vacuüm. “Met veel trots en fierheid kan ik zeggen dat ik voor BECKER Druk- en Vacuümpompen werk. De kennis die wij in huis hebben is ongekend. Expertise op en top”, knipoogt Roel. Deze expertise deelt hij dan ook graag met zijn klanten om hun machines mee op te bouwen en/of problemen te verhelpen. 

 • Klanten weten waarom ze voor BECKER kiezen; ze mensen kennen de meerwaarde van het product. “Sinds enkele jaren ben ik aan de slag als verkoopleider bij BECKER. Alsverkoopleider heb ik eigenlijk drie verschillende functies, een manager waar de focus op processen liggen, een coach waar de focus op de mensen ligt en een leider waar de focus op vertrouwen en het voorbeeld geven ligt. Alle functies vragen bepaalde competenties. Ik ben dan ook steeds aan het werk om beter en beter te worden in mijn rol. Blijven groeien is één van mijn motto’s.”

 • Als verkoopleider werkt Roel voor zijn salesteam. Hij voorziet hen van alle nodige tools en informatie zodat zij elke dag opnieuw successen kunnen behalen. De successen die gehaald worden dankt BECKER steeds aan hen. Zij gaan elke dag met hun enthousiasme het veld in om bestaande en potentiële klanten van alle informatie te voorzien.

 • Bronnenlijst

  Weller, S., & Vekemans, R. (2020, OKT). BECKER SALESMANAGER ROEL VEKEMANS
  DEELT ZIJN PASSIE VOOR VACUÜM. Pakkracht, jaargang 6 - 2020(5), 33.